Menü

Társadalmi felelősségvállalásunk

 

Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy magas szakmai színvonalú szolgáltatásainkkal és szakmai kompetenciánkkal hosszútávon hozzájáruljunk társadalmunk fejlődéséhez és lehetőségeink, erőforrásaink, valamint szakértelmünk által olyan tevékenységeket is támogassunk, amelyek lehetővé teszik egy jobb, élhetőbb, emberibb társadalom létrejöttét.

 

 Társadalmi felelősségvállalásunk fókuszában a kiválóság iránti elkötelezettség és a daganatos betegek életkilátásainak, életminőségének javítása áll. Ennek minél tökéletesebb megvalósítása kapcsán szoros szakmai kapcsolatra és partnerségre törekszünk a hazai egészségügy valamennyi érintett szereplőjével.

 

Ez a cél motivált bennünket arra, hogy létrehozzuk komplex beteg támogató programunkat, amelynek keretei között nagy tapasztalattal rendelkező, speciálisan képzett szakemberekkel személyre szabott és folyamatos segítséget tudunk biztosítani a daganatos betegséggel való megküzdésben, a kezelések mellett kialakuló mellékhatások csökkentésében és a megfelelő életmód kialakításában.

Ezen cél magas szakmai színvonalú megvalósításához nemzetközi tapasztalatok alapján összeállított 32 órás, akkreditált, specializált onko-pszichológiai képzést biztosítunk az ország különböző onkológiai központjaiban dolgozó asszisztensei számára, amely programunk elősegíti a hazai daganatos betegek magasabb színvonalú ellátását és hozzájárul életminőségük javításához.

 A képzés alapját a John Heron által kidolgozott segítői felajánlások rendszere képezi, amelynek  során az előírás, utasítás, hatékony információ adás készségeinek finomítása mellett olyan, az érzelmek kezelését is segítő intervenciók, stressz kezelési és relaxációs technikák elsajátítására is lehetőség nyílik, amely a daganatos betegség különböző szakaszaiban felmerülő nehéz élethelyzetekben hatékonyan alkalmazható (diagnózis közlés, kezelés váltás, állapotromlás stb.) és így segíthet a betegséggel való eredményes küzdelemben.

 

Vissza a kezdőoldalra