Menü

Kapcsolat

Ahhoz, hogy az Ön egyéni adottságaihoz, daganat típusához legoptimálisabb kezelési megoldást javasolhassuk és a daganatos betegsége kapcsán személyre szabott és egyedülálló komplex támogatást tudjunk biztosítani (navigációs szolgáltatások, 24 órás orvosi segélyvonal, lelki/pszichológiai támogatás, életvezetési tanácsok stb) szükséges, hogy az ONKOMPLEXTM konzultáció keretein belül megismerjük az Ön jelenlegi állapotát, a korábban végzett vizsgálatok eredményeit és mindezek alapján Szakértőinkkel közösen kialakíthassuk valamint részletesen egyeztessük Önnel/hozzátartozójával a gyors és komplex kivizsgálás/kezelési javaslat menetét és az Ön speciális támogatását.

ONKOMPLEXTM konzultációnkra előzetes bejelentkezés alapján tudunk időpontot biztosítani, amelyre kizárólag 18 év feletti személyeket várunk, gyermek onkológiai konzultációt jelenleg nem végzünk.

 

Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy orvosi ill. egyéb a beteg állapotával kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolására csak a megfelelő adatok birtokában, személyes konzultáció keretein belül tudunk lehetőséget biztosítani. Köszönjük megértését!

 

Bejelentkezési lehetőségek: 

  
  Telefonon: (1) 999-0494
  Online 

email: info@onkomplex.hu

 

Rendelőnk:

CMC Déli Klinika

1012 Budapest, Kuny Domokos utca 13 - 15  (M2 metró Déli pályaudvar, végállomás)


            Megközelítés: Google Maps