Menü

„Best Diagnosis” - elsődlegles ONKOMPLEXTM-TEAM szakvélemény a „Best Doctors” biztosítással rendelkező ügyfelek számára

A daganatos betegek kivizsgálása komplex feladat, így az elsődleges szakvélemény kialakítása több szakterület orvosainak (pathológus, radiológus, az adott terület sebészi ellátását végző szakorvos , klinikai onkológus, sugárterápiás szakorvos stb) az együttes feladata.

A daganat típusától függően különböző diagnosztikai vizsgálatok elvégzésére és a különböző szakterületek specialistáinak az összehangolt munkájára és egyeztetésére van szükség az elsődleges szakvélemény (úgynevezett onko-team vélemény és kezelési javaslat) kialakításához, amely a továbbiakban a daganatos beteg kezelésének az alapjait képezi.

Természetesen az államilag finanszírozott ellátásban dolgozó orvosok és más egészségügyi dolgozók is mindent megtesznek a gyors tumor diagnózis, elsődleges szakvélemény kialakítása érdekében, azonban ennek ellenére sok esetben 1-1 szükséges vizsgálatra, vagy diagnosztikai beavatkozásra akár több hetet is várni kell.

Ilyen esetekben tudunk gyors segítséget és komplex támogatást nyújtani, megkímélve Önt és szeretteit attól, hogy hosszú heteket kelljen eltölteni a teljes bizonytalanság állapotában.

Előzetes időpont egyeztetés alapján az ONKOMPLEX konzultáció keretei között felmérjük az Ön állapotát, eddigi vizsgálati eredményeit és igényeit, megszervezzük a szükséges, legkorszerűbb diagnosztikus valamint szakorvosi vizsgálatokat, azért, hogy rövid időn (átlagosan 8-12 munkanapon) belül elsődleges szakvéleményt (ONKOMPLEX-TEAM vélemény -„Best Diagnosis”) alakítsunk ki az adott daganat típus kiemelt hazai Szakértőinek a segítségével.

 

 

 

Így amennyiben Ön bármelyik Biztosító Társaság Best Doctors biztosításával rendelkezik gyorsan igénybe tudja venni a biztosításához optimális alapot teremtő szolgáltatásainkat.


Magyarországon elsőként biztosítunk gyors, komplex daganat diagnosztikát a különböző szakterületek kiemelt Szakértőivel, folyamatos navigációs szolgáltatásokkal és lelki támogatással valamint a legkorszerűbb diagnosztikus eljárások felhasználásával.