Menü

Szakértői konzultáció

A daganatos betegek kivizsgálása és ellátása komplex feladat, így a betegek optimális ellátásának a meghatározása több szakterület orvosainak (pathológus, radiológus, az adott terület sebészi ellátását végző szakorvos , klinikai onkológus, sugárterápiás szakorvos stb) az együttes feladata. A különböző szakterületek specialistáinak az összehangolt munkája és egyeztetése alapján alakul ki az úgynevezett onko-team vélemény és javaslat, amely a továbbiakban a daganatos beteg kezelésének az alapjait képezi.

Amennyiben az Ön esetében is felmerült a daganatos betegség gyanúja akkor bármely daganat típusban gyors és komplex segítséget tudunk nyújtani Önnek abban, hogy a különböző  szakterületek elismert specialistáinak véleménye és javaslata alapján kezdődjön el az Ön kezelése. 

A megfelelő diagnosztikus vizsgálatok eredményeinek az ismeretében és az Ön személyes betegség karakterisztikája alapján kiemelt Szakértőink kialakítják a közös álláspontjukat azaz az ONKOMPLEX–TEAM véleményt és kezelési javaslatot. Ezt követően pedig  onkológiai magánrendelésen lehetőséget biztosítunk Önnek arra is, hogy az adott terület vezető specialistájával részletesen meg tudja beszélni a különböző kezelési lehetőségeket és kényelmes, nyugodt körülmények között választ kaphasson az Önben felmerülő kérdésekre valamint alaposan megvitathassa a további teendőket.

Amennyiben az Ön daganata már korábban diagnosztizálásra került és a kezelése is elkezdődött akkor az adott tumor típus specialistái 1-1 onkológiai konzultáció, magánrendelés keretein belül részletes információval, magyarázattal tudják Önt ellátni a betegségével és a felmerülő lehetőségekkel kapcsolatban, válaszolnak a betegséggel kapcsolatos kérdéseire, dilemmáira.

A Szakértői konzultáció mindezek mellett jó lehetőséget kínál arra is, hogy megvitassák a betegség várható kimenetelét a különböző kezelési formák esetén, a kezelések potenciálisan várható mellékhatásait és ezek megelőzésének, csökkentésének a lehetőségeit, valamint azt is, hogy milyen Ön milyen életmóddal tudja elősegíteni a gyógyulását.

Mikor javasolt a Szakértői konzultáció?

  • ha nincs elegendő információja, sok kérdés, kétség és dilemma merül fel a betegségével kapcsolatban
  • ha szeretné megkérdezni az adott daganat típus különböző kiemelt Szakértőink véleményét, terápiás javaslatait és megvitatni a legfontosabb teendőket
  • ha a betegség kiújulása, kiterjedése miatt vagy bármely más okból az addig alkalmazott kezelés helyett más terápiás megoldást kell választani
  • a daganat(ok) sebészeti eltávolítása ill. a tumorral kapcsolatos műtéti beavatkozások előtt
  • a gyógyszeres illetve sugárterápiás kezelés megkezdése előtt
Ahhoz, hogy Szakértőink alaposan megismerhessék az Ön állapotát és megalapozott szakvéleménnyel segítsék az Ön gyógyulását, optimális kezelését a konzultációra kérjük, hogy mindenképpen hozza magával az eddig elvégzett vizsgálatok eredményeit, zárójelentéseit – különös tekintettel a daganatos betegségének kivizsgálásával, kezelésével kapcsolatos leletekre (ultrahang, röntgen, CT, MRI, izotópos vizsgálatok, endoszkópos vizsgálatok: pld. hörgő, gyomor vagy vastagbél tükrözés stb. valamint a daganatból eltávolított minta szövettani és/vagy citológiai vizsgálatának az eredményeit, a szakorvosi, onko-team véleményt/kezelési javaslatot stb.

Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy orvosi ill. egyéb a beteg állapotával kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolására csak a megfelelő adatok birtokában, a megfelelő onkológiai magánrendelés keretein belül tudunk lehetőséget biztosítani. Köszönjük megértését!

 

Sebészeti Szakértői konzultáció

 

Sugárterápiás Szakértői konzultáció

 

Onkológiai Szakértői konzultáció