Menü

ONKOMPLEXTM –TEAM vélemény, kezelési javaslat

a gyors és korai daganat diagnózis életmentő lehet 

 

A daganatos betegek kivizsgálása és ellátása komplex feladat, így a betegek optimális ellátásának a meghatározása több szakterület orvosainak (pathológus, radiológus, az adott terület sebészi ellátását végző szakorvos , klinikai onkológus, sugárterápiás szakorvos stb) az együttes feladata. A különböző szakterületek specialistáinak az összehangolt munkája és egyeztetése alapján alakul ki az úgynevezett onko-team vélemény és javaslat, amely a továbbiakban a daganatos beteg kezelésének az alapjait képezi.

Amennyiben az Ön esetében is felmerült a daganatos betegség gyanúja akkor bármely daganat típusban gyors és komplex segítséget tudunk nyújtani Önnek abban, hogy a különböző szakterületek elismert specialistáinak véleménye és javaslata alapján kezdődjön el az Ön kezelése.

A megfelelő diagnosztikus vizsgálatok eredményeinek az ismeretében és az Ön személyes betegség karakterisztikája alapján kiemelt Szakértőink kialakítják a közös álláspontjukat azaz az ONKOMPLEX–TEAM véleményt és kezelési javaslatot.

Ezt követően pedig Szakértői konzultációs lehetősége(ke)t biztosítunk Önnek arra is, hogy az adott terület specialistájával részletesen meg tudja beszélni a különböző kezelési lehetőségeket és kényelmes, nyugodt körülmények között választ kaphasson az Önben felmerülő kérdésekre valamint alaposan megvitathassa a további teendőket.

Ahhoz, hogy az Ön egyéni adottságaihoz, daganat típusához a legoptimálisabb kezelési megoldást javasolhassuk és a daganatos betegsége kapcsán személyre szabott és egyedülálló komplex támogatást tudjunk biztosítani (szakszerű navigációs szolgáltatás – folyamatos, részletes tájékoztatás, 24 órás orvosi segélyvonal, lelki/pszichológiai támogatás, életvezetési tanácsok stb) szükséges, hogy az ONKOMPLEX konzultáció keretein belül megismerjük az Ön jelenlegi állapotát, a korábban végzett vizsgálatok eredményeit, és mindezek alapján Szakértőinkkel közösen kialakíthassuk valamint részletesen és rendszeresen egyeztessük Önnel/hozzátartozójával a gyors és komplex kivizsgálás/kezelési javaslat menetét és az Ön komplex támogatását.

ONKOMPLEX konzultációnkra előzetes bejelentkezés alapján tudunk időpontot biztosítani, amelyre kizárólag 18 év feletti személyeket várunk, gyermek onkológiai konzultációt jelenleg nem végzünk.

Bejelentkezési lehetőség:

Telefonon: (1) 999-0494

Online

Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy orvosi ill. egyéb a beteg állapotával kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolására csak a megfelelő adatok birtokában, a megfelelő konzultáció keretein belül tudunk lehetőséget biztosítani. Köszönjük megértését!

Azért dolgozunk, hogy az orvostudomány legújabb eredményein alapuló szolgáltatásainkkal elősegítsük a daganatos betegek gyógyulását.