Menü

ONKOMPLEXTM konzultáció, navigációs szolgáltatások

Ahhoz, hogy az Ön egyéni adottságaihoz, daganat típusához legoptimálisabb kezelési megoldást javasolhassuk és a daganatos betegsége kapcsán személyre szabott és egyedülálló komplex támogatást tudjunk biztosítani (navigációs szolgáltatások, 24 órás orvosi segélyvonal, lelki/pszichológiai támogatás, életvezetési tanácsok stb) szükséges, hogy az ONKOMPLEX konzultáció keretein belül megismerjük az Ön jelenlegi állapotát, a korábban végzett vizsgálatok eredményeit.

Ezt követően egyeztetjük, gyorsan (néhány munkanapon belül) megszervezzük a még szükséges vizsgálatokat és a teljes diagnosztikus időszak alatt rendszeres és részletes írásbeli és szóbeli tájékoztatást valamint folyamatos 24 órás orvosi segélyvonalat biztosítunk.

ONKOMPLEX navigációs szolgáltatások, folyamatos tájékoztatás, orvosi segélyvonal

A vizsgálati eredmények alapján minden daganat típusban az adott terület elismert Szakértői elsődleges véleményt alakítanak ki és javaslatot tesznek az Ön számára legoptimálisabb kezelésre illetve kezelési tervre:                               ONKOMPLEX-TEAM vélemény, kezelési javaslat

Majd ezt követően egy-egy sebészeti, sugárterápiás, onkológiai konzultáció során részletes információval, magyarázattal tudják Önt ellátni a betegségével és a felmerülő lehetőségekkel kapcsolatban, válaszolnak a betegséggel kapcsolatos kérdéseire, dilemmáira.

A Szakértői konzultáció mindezek mellett jó lehetőséget kínál arra is, hogy megvitassák a betegség várható kimenetelét a különböző kezelési formák esetén, a kezelések potenciálisan várható mellékhatásait és ezek megelőzésének, csökkentésének a lehetőségeit, valamint azt is, hogy milyen Ön milyen életmóddal tudja elősegíteni a gyógyulását.

A megfelelően kialakított étrenddel és életmóddal mindenki aktívan hozzájárulhat, sokat tehet azért, hogy elősegítse a gyógyulást és eredményesen vegye fel a harcot a daganatos betegséggel.

Dietetikus Szakértőink segítenek a legoptimálisabb személyre szabott étrend kialakításában.

ONKOMPLEX pszichológiai támogató programunk keretei között a daganatos betegek pszichológiai támogatásában képzett, nagy gyakorlattal rendelkező Szakértőink segítségével valamint speciálisan képzett onkológiai asszisztenseink révén személyre szabott és a beteg aktuális állapotához igazított lelki támogatást tudunk biztosítani a hozzánk forduló betegek és családtagjaik számára. Így különböző stressz kezelési és relaxációs technikák elsajátításával, életvezetési tanácsokkal segítünk a daganatos betegséggel folytatott küzdelemben.

Magyarországon elsőként – speciális navigációs szolgáltatások és személyre szabott, komplex beteg támogatás daganatos betegek számára.

ONKOMPLEX konzultációnkra előzetes bejelentkezés alapján tudunk időpontot biztosítani, amelyre kizárólag 18 év feletti személyeket várunk, gyermek onkológiai konzultációt jelenleg nem végzünk.

Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy orvosi ill. egyéb a beteg állapotával kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolására csak a megfelelő adatok birtokában, személyes konzultáció keretein belül tudunk lehetőséget biztosítani. Köszönjük megértését!